Králík po hájecku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 910 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,24 g |
Tuky | 44,55 g |
Vláknina | 16,69 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 55,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.
Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2011 15:08
Anna Kocikova:Sníst ho by nebyl problém, žádná citová vazba neproblěhla , já to vidím jako kus masa , ale pravda, nezabila bych ho , to by mi dcerka neodpustila, ale u kaprů jsem je naučila, že to tak prostě bývá, že se zabíjejí
20. 7. 2011 15:06
Pejli:nevěřím,že bys to snědla
S tím fotem máte děvčata pravdu-je přehlednější
S tím fotem máte děvčata pravdu-je přehlednější
20. 7. 2011 15:06
BILKOVAI: taky jsem pro tu fotku, co píšeš
20. 7. 2011 15:04
Tchýně má jednoho doma v kleci, chce se ho zbavit, zkusím ji přemluvit na tuhle mnamku
20. 7. 2011 15:02
Tak to musí být mňamka. Receptů na dobře upraveného králíka není nikdy dost. Jani, podle mně bys měla použít jako hlavní fotku tu poslední. Na té první je to z takové blízky, že není poznat, co to je. Jinak každopádně bodík
20. 7. 2011 14:55
Anna Kocikova: Ani, ani nemluv, my měli za mého dětství králíky, mám ještě fotečky, jak si s nima hraju, mazlím se... zvlášť jednoho jsem si oblíbila, načež jednou v neděli, kdy byl králík, můj "ošklivý" brátr pravil - hele ségra, jak ti chutná Pepíček, já zdrhla ke králíkárně, řvala jak tur a hooodně dlouho jsem prostě králičí maso nemohla (bratříček to teda odnesl nářezem na sedinku ) ale hlavně vím, že pokud člověk chová zvířátka pro potravu, nesmí k nim přilnout, pojmenovat si je, můj muž zas nemůže kůzlečí nebo jehněčí z téhož důvodu, měli to doma a blbnul s nima...
20. 7. 2011 14:44
Takto chutně upravený mycáček nemá chybkua ta klobáska tam určitě bude lepší,než špekáčky+5Já mám doma"mycáky"3,ale to jsou vlastní,ty bych fakt nemohlaale kdyby mi někdo podaroval,tak bych asi až po konzumaci podle kostiček poznala,co mám v bříškuA ven by to už určitě nešlo-Vašíku
20. 7. 2011 14:42
Jana Remkova: milé děti..a teď si povíme pohádku,kterak Remkovic kuličky z omáčky lovila...
20. 7. 2011 14:36
Lidi, je to strašně dobré, fakt!!! Já jsem sběratel receptů na králíky. Ty chutě se všechny promíchají a nemá to chybu. Akorát jsem nějak zapoměla napsat, abyste si ty kuličky pepře a nového koření dali do čajového vajíčka, nebo do něčeho, abyste je jako já, nelovili v omáčce po jedné!
20. 7. 2011 14:33
Dooga:ty Piňďo
Jani,hezký micák..nebo mycák
Jani,hezký micák..nebo mycák
20. 7. 2011 14:30
Jó, vždycky když se sousedům ztratí kočka, tak máme k obědu králíka. Už ani Piňda to nežere. Ale tohodle bych zkusil.+4
20. 7. 2011 14:17
Nádhera, mám chuť
20. 7. 2011 14:10
já chcíííí králííka
20. 7. 2011 14:03
králíka máme rádi jen se teško schání recept úžasný a o fotkách ani nemluvím+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 5 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 29 minutami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 47 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špikování masa je snadné a rychlé. Naše video vám ukáže správný postup
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Další recepty
Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?
Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda
Králík po hájecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwE3
44 názorů