Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po hájecku

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

20. 7. 2011 13:42

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 910 kJ / 696 kcal
Bílkoviny11,24 g
Tuky44,55 g
Vláknina16,69 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 886 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy55,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.

Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pejli Pejli

20. 7. 2011 15:08

Anna Kocikova:Sníst ho by nebyl problém, žádná citová vazba neproblěhla :-D, já to vidím jako kus masa :-D:-D, ale pravda, nezabila bych ho :-8, to by mi dcerka neodpustila, ale u kaprů jsem je naučila, že to tak prostě bývá, že se zabíjejí :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 7. 2011 15:06

Pejli::-D:-D:-D;-)nevěřím,že bys to snědla;-):-D:-D
S tím fotem máte děvčata pravdu-je přehlednější;-):-)

Pejli Pejli

20. 7. 2011 15:06

BILKOVAI: taky jsem pro tu fotku, co píšeš :-8

Pejli Pejli

20. 7. 2011 15:04

Tchýně má jednoho doma v kleci:-D, chce se ho zbavit, zkusím ji přemluvit na tuhle mnamku :-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

20. 7. 2011 15:02

Tak to musí být mňamka.:yes: Receptů na dobře upraveného králíka není nikdy dost. Jani, podle mně bys měla použít jako hlavní fotku tu poslední. Na té první je to z takové blízky, že není poznat, co to je. Jinak každopádně bodík:yes:

spagetka spagetka

20. 7. 2011 14:55

Anna Kocikova: Ani, ani nemluv:-/, my měli za mého dětství králíky, mám ještě fotečky, jak si s nima hraju, mazlím se:-*... zvlášť jednoho jsem si oblíbila, načež jednou v neděli, kdy byl králík, můj "ošklivý" brátr pravil - hele ségra, jak ti chutná Pepíček, já zdrhla ke králíkárně, řvala jak tur a hooodně dlouho jsem prostě králičí maso nemohla;-( (bratříček to teda odnesl nářezem na sedinku ;-)) ale hlavně vím, že pokud člověk chová zvířátka pro potravu, nesmí k nim přilnout, pojmenovat si je, můj muž zas nemůže kůzlečí nebo jehněčí z téhož důvodu, měli to doma a blbnul s nima...

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 7. 2011 14:44

Takto chutně upravený mycáček nemá chybku:-*a ta klobáska tam určitě bude lepší,než špekáčky:-p+5:yes:Já mám doma"mycáky"3,ale to jsou vlastní,ty bych fakt nemohla:-Dale kdyby mi někdo podaroval,tak bych asi až po konzumaci podle kostiček poznala,co mám v bříšku:-O:-DA ven by to už určitě nešlo-Vašíku;-):-D:-D

rebeka rebeka

20. 7. 2011 14:42

Jana Remkova::-D:-D:-D milé děti..a teď si povíme pohádku,kterak Remkovic kuličky z omáčky lovila...:-8:-D:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 14:36

Lidi, je to strašně dobré, fakt!!! Já jsem sběratel receptů na králíky:-D:-D. Ty chutě se všechny promíchají a nemá to chybu. Akorát jsem nějak zapoměla napsat, abyste si ty kuličky pepře a nového koření dali do čajového vajíčka, nebo do něčeho, abyste je jako já, nelovili v omáčce po jedné!:-D

rebeka rebeka

20. 7. 2011 14:33

Dooga::-D:-D:-D:yes::yes:ty Piňďo:-D:-D:-D:-D
Jani,hezký micák..nebo mycák:-O:-?:-D:-D:-D:-D:yes:;-)

Dooga Dooga

20. 7. 2011 14:30

Jó, vždycky když se sousedům ztratí kočka, tak máme k obědu králíka. Už ani Piňda to nežere. Ale tohodle bych zkusil.;-):-p:-D+4

Jaaja Jaaja

20. 7. 2011 14:17

Nádhera, mám chuť :-):-K:yes:

monikaK

20. 7. 2011 14:10

já chcíííí králííka;-(;-(:-D:-!:yes:

suslajda suslajda

20. 7. 2011 14:03

:-Kkrálíka máme rádi jen se teško schání recept úžasný a o fotkách ani nemluvím:-*:yes::yes:+1

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?

Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda

TopRecepty.cz

Králík po hájecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwE3