Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 211 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
Moje poznámka
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 10 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
janatka před 1 hodinou
Rychlá kompotová buchta
brtna před 2 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 3 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 4 hodinami
Zapečená kolínka
LukeNema10 před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Sima1996 před 5 hodinami
Vánoční utopenci
martianekk před 6 hodinami
Minutková krkovička s houbovou omáčkou
Limek před 7 hodinami
Tématické fráze:
nať z petržele a celeru,
jak udělat celerovou šťávu,
petrželová nať na zimu,
kuře s celerem,
jak udělat celerovou šťávu,
celer s natí,
vývar z petrželové nati,
kuře se štavou na knedlík,
kuře s s celerem a s houbami,
recepty-celerová nať,
celerova nat ke ke kuřeti,
celerova nat do mrazaku,
cibulova nat v mrazaku,
co. z celerove nate,
co s celerovou nati,
vyvar petrzelove nati,
jak udelat šťávu z petržele,
jak poznat masáka,
petrželová nať mrazák,
celer nat petržel recept
Suroviny:
kuře,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
houba masák,
nať celerová,
nať petrželová,
olej,
solamyl,
vývar kuřecí,
sůl
Komentáře (5)
Doporucuju temi natemi sypat kure az pred dopecenim, tim bys tomu mohla predejit. A urcite bych "to cerne" pred podavanim z kurete sundala!