Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 211 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
Moje poznámka
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 59 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ševcovský mls II.
redwinn před 35 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 35 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Tématické fráze:
nať z petržele a celeru,
jak udělat celerovou šťávu,
petrželová nať na zimu,
kuře s celerem,
jak udělat celerovou šťávu,
celer s natí,
vývar z petrželové nati,
kuře se štavou na knedlík,
kuře s s celerem a s houbami,
recepty-celerová nať,
celerova nat ke ke kuřeti,
celerova nat do mrazaku,
cibulova nat v mrazaku,
co. z celerove nate,
co s celerovou nati,
vyvar petrzelove nati,
jak udelat šťávu z petržele,
jak poznat masáka,
petrželová nať mrazák,
celer nat petržel recept
Suroviny:
kuře,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
houba masák,
nať celerová,
nať petrželová,
olej,
solamyl,
vývar kuřecí,
sůl
Komentáře (5)
Doporucuju temi natemi sypat kure az pred dopecenim, tim bys tomu mohla predejit. A urcite bych "to cerne" pred podavanim z kurete sundala!