Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 596 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,54 g |
Tuky | 10,64 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 8,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová " čína "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zq1r
Moje poznámka
Cuketová " čína "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zq1r
Nejnovější recepty
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky s mákem a třešňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 3 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 4 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 8 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 9 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 10 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 10 hodinami
Tématické fráze:
cuketova čina,
recepty cuketa čína,
čína z cukety,
recepty čína z cukety,
cuketová semínka,
cuketová pánev,
čína s cuketou,
cuketova čina s kuřecim masem,
cuketa jako čina,
cuketova cina s masem,
cuketova cina recept,
čína z cukety recepty,
čína s cukety,
cuketa na cinu,
cuktová čína,
cuketa čína,
cina z cukety recept,
recept čína z cukety,
cuketa v číně,
pokrm cina
Suroviny:
cuketa,
řízky kuřecí,
omáčka sojová,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (6)