Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 684 kJ / 3 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,73 g |
| Tuky | 176,78 g |
| Vláknina | 21,75 g |
| Cholesterol | 981 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme tuk, esenci a vejce a nalijeme do pekárny.
Krok 2: Smícháme sypké ingredience kromě rybízu a nasypeme do pekárny.
Krok 3: Program KOLÁČ/CAKE/DORT.
Krok 4: Po zaznění zvukového signálu přisypeme rybíz.
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Moje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 38 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 54 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
koláč s aronií,
buchta s aronií,
rybízová buchta z pekárny,
rybízová buchta z domácí pekárny,
pečení s aronií,
pecky červeného rybízu fotky,
chlebíček z pekarny,
buchta z aronie,
jak se naučit delat chlebíček,
ribizový kolác,
domácí pekárna a buchta z rybizem,
chlebíček s červeným rybízem,
rybízový kolác z pekárny,
rybízovy kolac z domaci pekarny,
buchta s červeným rybízem z domácí pekárny,
rybízový moučník z pekárny,
ribízový koláč z domácí pekárny,
jak zachazet z pekarnou,
bezinky na buchtě,
recepty s aronii
Suroviny:
máslo,
vejce,
esence vanilková,
ořechy mleté,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
cukr,
sůl,
rybíz
Komentáře (28)
Příště to dělat nebudu, po konzultaci s jednou zdejší kuchařinkou spíš zkusím přidat pohankovou mouku případně to udělám podle originálu no...
Udělala se mi silnější tmavá kůrka, střídka je ale vynikající, vláčná a nedusí. Kůrku jsem holt ořezala