Ostravský králík

hanahcotton Kuchařka:

Jiné maso 9 názorů

511

Suroviny

2 Králičí stehna
2 cibule
miska medvědího česneku
150 g nakrájeného bůčku
150 g nakrájeného plecka
sůl
drcený kmín
mletá červená paprika
5 lžic oleje
sklenice vody
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku dáme nakrájený bůček, plecko a cibuli - přidáme sůl, kmín, papriku a olej a vše promícháme.

  2. Králičí stehna osolíme okmínujeme a jemně poprášíme paprikou. Vše podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání. Králičí stehna obracíme. Jako přílohu jsem použila vařený brambor sypaný pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ostravský králík

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Hani, ten se tedy povedl :-D:yes: u nás určitě proběhne realizace, ať víme, jaká se podává dobrota na Ostravsku:-p

    Odpovědět

  • mischelinka mischelinka

    Já sice králíka nejím:-//ale přesto ta pečínka vypadá lákavě:-p:yes:

    Odpovědět

  • maiva maiva

    hanahcotton:moc pěkný receptík:-p:-pdomácí králík v mrazáku,vyzkoušíme po ostravsku:yes::-D+7

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tady budeš machrovat s ostravským králíkem, když já nemám žádného, jo?:-(( Hanbáááááá!:-// :-D:-D:-D:-D Super, super, super:-p:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    micáček pečený pod prasátkovým dohledem:-D:-D:-D
    to bude dobrota:-p:-p:-p:yes:;-)

    Odpovědět

  • hanahcotton hanahcotton(autorka receptu)

    suslajda:Já ho občas dostanu od rodičů...takže je opravdu domácí a ne žádná vychrtlina ;-)

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    No to je krása jen sehnat toho mycáka:-Dškoda,že se tak špatně schání je to výborné masíčko:-p+1:yes::yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-OTý brďo;-)to jsou nádherné kousky mycáčka:-8a ty suroviny-v závěru bašta,kterou bych rozhodně neodmítla:-p+2:yes::-*

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Králík samá miska s medvědem:-D, to bude vypečená pečínka, pěkné:-p:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo