Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 613 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,26 g |
Tuky | 3,32 g |
Vláknina | 27,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 62,98 g |
Postup přípravy
Sevírujte s pečenými rajčátky, které ještě na talíři zakápněte balzamikem a posypte bazalkou.
Pokud vyrobíte krustičky dost (je výborná a neskutečně voní), stačí jako příloha zeleninový salát.
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z vepřové kotlety s krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Bl
Moje poznámka
Steak z vepřové kotlety s krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Bl
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 5 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 8 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 8 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 9 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
steak z kotlety,
vepřový steak,
steaky z kotlety,
kotleta steak,
vepřový steak recept,
steak s kotlety,
recepty na vepřové kotlety,
steak kotleta,
kotleta jako steak,
vepr kotleta,
vepř.kotleta,
stejk z kotlety,
vepř kotlety,
vepř.steak,
steak z vepřové kostlety,
kotlety steak,
steak z kotlety recept,
stejk z vepřové kotlety,
vepr steak,
vepř.kotlety
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
kotleta vepřová,
tymián,
petrželka,
bazalka čerstvá,
citron,
rajče cherry,
ocet balsamiko,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)