Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Moje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Nejnovější recepty
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džus z kurkumy a limety
Jozin1958 před 1 hodinou
Kysané zelí ze sudu
Tomas2013 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
poirotka před 2 hodinami
Matjesy z cukety
Barča před 10 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Stefi.f před 10 hodinami
Zapečené kuřecí s kari
Valis před 11 hodinami
Bramboračka s čerstvými houbami
LucieKrou před 13 hodinami
Šopský salát
Kajkajak před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Dannulka před 13 hodinami
Letní cuketový salát s lososem
misula29 před 14 hodinami
Tématické fráze:
býčí koule,
býčí kule,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí koule recepty,
recept na byci koule,
recept byci koule,
býčí žlázy po cikánsku,
ledvinky po cikánsku,
byčí varlata,
býčí varlata recept,
byčí kule recept,
restaurace býčí koule,
bíčí koule recept,
bici koule,
býčí koule na cibulce,
recept býčí kule,
recept na býčí žlázy,
bejči kule,
byčí kule recepty
Suroviny:
býčí žláza,
salám točený,
lečo,
feferonka,
cibule,
česnek,
vývar,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Dělala jsem ze 3ks(650g)dala jsem 200g kuřecího junioru na nudličky,1/2 z velkého leča i s nálevem a neodolala jsem a přidala jsem k restování cibulky 50g obyčejné slaniny(špeku)na drobné kostičky na zavonění
p.s.u nas jsem videla tuto pro fajnsmekry dobrotu v Globusu
Srettka, tvoje komentáre milujem...