Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
Moje poznámka
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
růžičková kapusta recepty,
zapečená růžičková kapusta,
růžičková kapusta zapečená,
růžičková kapusta,
zapečená růžičková kapusta recepty,
růžičková kapusta recept,
růžičková kapusta co obsahuje,
zapečená růžičková kapusta recept,
zapečené růžičkové kapusty,
zapečená kapusta,
ružičková kapusta a zdraví,
recept na růžičkovou kapustu,
mrazena ruzickova kapusta,
růžičková kapusta dietní recepty,
růžičková kapusta dietní recept,
recepty z ružičkové kapusty,
růžičková kapusta top recepty,
růžičková kapusta-recepty,
ruzickova kapusta mrazena,
co z růžičkové kapusty
Suroviny:
kapusta růžičková,
směs zeleninová mražená,
cibule,
česnek,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
1. Ak je navrchu syr, tak po zapečení to nemôže vyzerať inak.
2. Mrazená zelenina obsahuje podstatne viac vitamínov a minerálov ako zelenina skladovaná v skladoch dlhé mesiace, ktoré sa plnia plynom, aby tá zelenina vyzerala aj po polroku ako čerstvo vybraná zo zeme.
3. Zelenina síce chutná aj surová, to je pravda, ale nemožno vždy jesť len surovú zeleninu. Varené jedlo ješ iba mäso?!?
4. S tým povarením súhlasím. Mrazenú zeleninu nikdy nerozmrazujem ( nič mrazené sa nemá najprv rozmrazovať ), ale používam tak ako je, teda zmrazenú. Orestovať cibuľu pre lepšiu chuť nie je problém.
za druhé. všechno mražené.
Zelenina je jedna z mála věcí která chutná i syrová.
o to víc je to špatně první zamrazit a pak povařit a pak natlačit HMOTU.
dal bych 4- ( a to jenom kvuli tomu, že je tam zelenina)
určitě jakoukoliv zeleninu :) můžeš použít jakoukoliv kde je mrkev, celer, petržel :D jen tahle je nakrájená na proužky
Mňam!Děláš mi chutě!