Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Moje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 7 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 15 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 23 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 57 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 1 hodinou
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 7 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 13 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 15 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 17 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 17 hodinami
Tématické fráze:
kondenzované mléko tatra,
kotlety na pepřové omáčce,
pepřová omáčka recept,
kotleta se smetanivm přelivem,
mleté maso kondenzované mléko,
kotlety v pepřové omáčce,
kotleta s pepřovým přelivem,
vepřové kotlety s cibulí,
kondenzovane mleko s masem,
kolet na pepřové omáčce,
přeliv na maso pepřový,
kotlety na pepřové omáčce,
kotleta v pepřové omáčce,
neslazené kondenzované mléko recept,
recepty kotleta na peprove omacce,
kotlet s pepřovým přelivem,
neslazené kondenzované mléko,
kotleta na peprove omacce,
kotlety pepřová omáčka,
kondenzované neslazené mléko recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
pepř čtyř barev,
mléko kondenzované,
olej,
sůl
Komentáře (24)
Jsem potěšená zájmem o recept. S kondenzovaným mlékem, v kterém se maso dusí, je to zase trochu jiná chuť než se smetanou. A množství cibule to stihne skvěle zahustit.
Simčo, knedlíky občas jíme, ale pro dceru je to zbytková záležitost, protože odkrajuje okraje a konzumuje jen středy...Nikomu se zatím nepodařilo ji přesvědčit, že je to to samé těsto a chutná to stejně...