Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Moje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 15 minutami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 3 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 5 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 6 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 7 hodinami
Tématické fráze:
kondenzované mléko tatra,
kotlety na pepřové omáčce,
pepřová omáčka recept,
kotleta se smetanivm přelivem,
mleté maso kondenzované mléko,
kotlety v pepřové omáčce,
kotleta s pepřovým přelivem,
vepřové kotlety s cibulí,
kondenzovane mleko s masem,
kolet na pepřové omáčce,
přeliv na maso pepřový,
kotlety na pepřové omáčce,
kotleta v pepřové omáčce,
neslazené kondenzované mléko recept,
recepty kotleta na peprove omacce,
kotlet s pepřovým přelivem,
neslazené kondenzované mléko,
kotleta na peprove omacce,
kotlety pepřová omáčka,
kondenzované neslazené mléko recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
pepř čtyř barev,
mléko kondenzované,
olej,
sůl
Komentáře (24)
Jsem potěšená zájmem o recept. S kondenzovaným mlékem, v kterém se maso dusí, je to zase trochu jiná chuť než se smetanou. A množství cibule to stihne skvěle zahustit.
Simčo, knedlíky občas jíme, ale pro dceru je to zbytková záležitost, protože odkrajuje okraje a konzumuje jen středy...Nikomu se zatím nepodařilo ji přesvědčit, že je to to samé těsto a chutná to stejně...