Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

La soupe de potiron - dýňová polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 10. 2011 12:56

Suroviny pro 1

1

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 067 kJ / 972 kcal
Bílkoviny16,42 g
Tuky59,56 g
Vláknina32,63 g
Cholesterol 182 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy79,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je podle blogu Chez Lucie, která má recept od Jakuba a už jenom ví bůh od koho ho má Jakub :).

Na fotku jsem použila krapet olivového oleje na dekoraci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ladika

14. 10. 2014 08:26

Ahoj v Toulouse...tak uz bych tam mela byt:-)

vseumel

9. 10. 2014 13:19

Hola Ladika, tak jsem se dívala na Labužníka a profil Ladika jsem nenašla. Pokud se zaregistruješ na stránkách Top receptů, můžeš mi poslat zprávu. Stále jsem v Toulouse.

Ladika

8. 10. 2014 16:58

vseumel: Ahoj, tak jsem hledala potiron, nebot vim, ze ve Francii se prodava porcovana a domnivam se, ze se mirne lisi od prodavane v cesku.
A nejednou ctu, ze zijes v Toulouse. Ja tam ziji take. Muzes me napsat ? Davam francouzske recepty zase do "Labuznika".
Ladika

vseumel

30. 9. 2012 10:08

To mě mrzí. Mě právě tato chutná. Zkoušela jsem i se zázvorem a to pro mě nebylo ono. Pokud jste více tradiční vyzkoušejte s bramborama, jak píše tejaja.

ZuzanaD

29. 9. 2012 12:42

Zkusila jsem uvařit podle tohoto receptu. Jsem trochu smutná těšila jsem se na ni ale nikomu doma ani mě nechutná :-( Každý má jiné chutě a tahle polévka je u nás naposled. :-//

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2011 11:14

:-p+6:yes:A máš to pěkně nadekorované;-):-K

Bahula Bahula

24. 10. 2011 23:11

;-):yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2011 16:06

:-p:yes::yes:

tejaja tejaja (moderátorka)

24. 10. 2011 15:07

vseumel: Máš pravdu, každý kraj si tú polievku upraví, je to ako u nás. Ja som jedla s tými zemiakmi, a bolo to výborné. Viem si predstaviť aj podľa tvojho receptu ( bez zemiakov ). Doporučujem vyskúšať, je to fakt výborná polievka:yes::yes::yes:

vseumel

24. 10. 2011 14:26

On to asi není francouzský originál, jen je už tu víc jak dost názvů, dle ingrediencí jiných, dýňových polívek. A jak se pozná francouzský originál? Já žiju v Toulouse a tento názor by mě zjímal :)? Možná jsi chtěla napsat klasický francouzský recept, to už by tam sedělo lépe. Děkuji za bodíky a přeji krásný den.:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 10. 2011 14:17

:-K:-O;-):yes:

tejaja tejaja (moderátorka)

24. 10. 2011 14:15

Francúzsky originál nepoužíva slaninu a pridáva zemiaky, používa menej bujónu a viac smotany. Inak som mala možnosť jesť túto polievku v Paríži a je skutočne výborná :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: dynova polivka francouzská dýňová polévka dýňová polévka se zeleninou chez lucie dýnová polévka recept na dýnovou polívku original dinova polévka recept dynová polévka recepty dynová polévka chez lucie polívka dýnová tradiční dýňová polévka kuchař ví dýňová polévka dýňový krém francie recept dýňová polévka bobkovy list recepty dynová polévka polívka dinova dynová polévka se zázvorem dyňové polivka dýňová polévka dynova polevka muskatovy orisek dýňová polévka bez vývaru

Suroviny: dýně, máslo, cibule bílá, česnek, vývar zeleninový, ořech muškátový, šťáva citronová, smetana, sůl, pepř, slanina, pečivo

TopRecepty.cz

La soupe de potiron - dýňová polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRQk