Cannelloni plněné masem

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

italské těstoviny cannelloni
250 g hovězího masa
250 g vepřového masa
3 vajíčka
smetana
sůl a pepř
česnek
majoránka
lžička kari
troška strouhanky
strouhaný sýr
na ozdobu sekaná pažitka nebo petrželka
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso umeleme a přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku,1 vejce, kari a trochu strouhanky. Dobře promícháme. Touto směsí naplníme cannelloni a poklademe do zapékací mísy těsně vedle sebe.

  2. 2 vejce rozšleháme ve smetaně a zalijeme těstoviny.

  3. Přikryjeme alobalem nebo poklicí a pečeme pozvolna v troubě, aby těstoviny změkly a maso se propeklo. Před dokončením posypeme bohatě sýrem.
    Ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cannelloni plněné masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cannelloni plněné cannelloni plněné italské cannelloni masem a sýrem rolada z mleteho masa caneloni s kuřecím masem na kari recepty cannelloni italské cannelloni italská zapékací mísa cannelloni cannelloni recept s kuřecím masem recept na plněné italské těstoviny cannelloni

Zapomněl/a jsem heslo