Zapékaná růžičková kapusta
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 045 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,43 g |
Tuky | 69,64 g |
Vláknina | 32,36 g |
Cholesterol | 939 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 95,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je možné pridať pred zapekaním medzi ružičky posekanú šunku.
Nám chutí táto jednoduchá verzia.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2023 16:54
26. 10. 2023 14:18
30. 11. 2022 19:01
Růžičkovou ještě uprvuju tak, že ji taky 5-7 minut ovařím ale v vodě se zeleninou a nebo podravkou ( je z toho základ na polévku) a růžičky po zcezení obalím v trojobale a osmažím jako řízek. Pro překonání zelové chutě s vajíčke ( jen trochu) rozšlehám podravku a nebo trochu masoxu. Jako přílohu vařené brambory s přílohou zeleninový salát a nebo okurek.
,,toš teda tak,,
25. 11. 2022 16:32
25. 11. 2022 13:24
4. 10. 2013 09:31
3. 10. 2013 21:43
3. 10. 2013 18:59
3. 10. 2013 18:47
18. 1. 2013 17:52
18. 1. 2013 17:20
7. 12. 2011 00:25
6. 12. 2011 18:34
6. 12. 2011 13:02
5. 12. 2011 21:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 9 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 9 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 10 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 11 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 11 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 11 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 12 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Nejoblíbenější recepty z růžičkové kapusty. Proč je nejlepší v zimě?
Další recepty
Tématické fráze: ružičková kapusta recepty recepty z ružičkove kapusty růžičková kapusta recept růžičková kapusta recept ruzickova kapusta zapečená růžičková kapusta jídla z růžičkové kapusty recepty růžičková kapusta ruzickova kapusta nejlepsi recepty recept z růžičkové kapusty jidlo z ruzickove kapusty zapekaná kapusta kapusta růžičková zapečena ružičkova kapusta recepty recept na růžičkovou kapustu růžičková kapusta-recepty recepty na ruzickovou kapustu recepty s růžičkovou kapustou růžičková kapusta - recepty kapusta ruzickova recept
Suroviny: kapusta růžičková, smetana zakysaná, vejce, česnek, pepř bílý mletý, sůl, sýr nastrouhaný
Zapékaná růžičková kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XnV
24 názorů