Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 176 kJ / 1 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,93 g |
Tuky | 142,48 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 38,90 g |
Postup přípravy
Vše ušleháme a přidáme nastrouhané vejce.
Opatrně promícháme a mažeme na topinky, nebo opečené tousty.
Zveřejněno 27. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzovo-ricottová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR3r
Moje poznámka
Brynzovo-ricottová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR3r
Nejnovější recepty
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 19 minutami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 20 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 1 hodinou
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 9 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 11 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 12 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 14 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 14 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 14 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Tématické fráze:
riccota nebo brinza,
ricottova omacka,
jak vyuzit brynzu,
ricotova pomazánka,
pomaznka z brynzy,
pomazánka z brynzy na topínky,
zeleninová pomazánka z ricoty,
jak na ricottu,
pomazanka ricottova dietni,
ricottova natierka,
jak využít ricottu,
brynza liptov,
liptovská bryndzová pomazanka pikantní,
pomaznka z ricottou
Suroviny:
sýr ricotta,
brynza,
česnek český,
vejce,
majonéza
Komentáře (9)