Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,40 g |
Tuky | 32,00 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámový pejsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BJm
Moje poznámka
Salámový pejsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BJm
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 8 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 9 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 10 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 11 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 11 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 12 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 15 hodinami
Tématické fráze:
výtvory ze salámu,
salámový pes,
pejsek z uzenin,
pes ze salamu,
pejsek z klobas,
pejsek z párků,
netradiční dárky z uzenin,
legrační recepty,
legrační vytvory z jidla,
pejsek z uzeniny,
salámové výtvory,
salámový dort pejsek,
pejsek z klobásy,
pejsci ze salámu,
dárky z uzenin,
legrační dárky z uzenin,
výtvor ze salámu,
nejlepší legrační recepty,
netradiční dárky pro muže recept,
pes z klobás
Suroviny:
salám vysočina,
párky,
buřt,
klobása,
špejle
Komentáře (16)
Zaregistruj se a ukaž nám, jak se vaří dle tvého kumštu.
Jinak taky nahlížím i na jiné weby o vaření,někde se mi líbí víc a někde méně a někde jsem přestala chodit úplně. Ale nekritizuji pokud jsem pouze pasívní a jen čerpám, nepřipadá mi to fér. Ono tak se kritizuje nejlépe, ale je už těžší se aktivně zapojit a taktéž ostatním na oplátku předat něco z vlastní kuchyně, něco neotřelého co zaujme. Každý má zde možnost se zapojit a třeba zvýšit úroveň
Proč klesli (jako vždy se mě pletou prsty a když si to po sobě přečtu, tak bohužel vidím jen to, co vidět chci)? Zhruba před rokem jsem přesunula svoji pozornost z recepty.cz na Toprecepty. Tehdy se Recepty pokazily a mně připadalo, že zde mohu najít něco podnětného, neotřelého. Teď už mi to nepřipadá. Pro změnu se víc snaží Recepty.