Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Není nad to, když si můžeme přebytky ze své zahrádky uchovat ve spíži na zimu. Naložené fazolky mají totiž široké možnosti použití například do polévek, omáček nebo jako samostatná příloha k masu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,02 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
Moje poznámka
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 15 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 16 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 16 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 17 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 18 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 18 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 19 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 19 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 23 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 23 hodinami
Tématické fráze:
zavařování fazolových lusků,
zelené fazolky zavařování,
zavařování zelených fazolek,
fazolky ve sladkokyselém nálevu,
nálev na fazolky,
zavařování fazolek,
jak zavarit zelene fazolky,
nálev na zelené fazolky,
zelené fazolové lusky zavařování,
zavařujeme fazolky,
sterilovane fazolky,
zelené fazolové lusky zavařene,
zavařujeme zelené fazolky,
fazolové lusky na smetaně,
fazolky ve slaném nálevu,
fazolky v sladkokyselém nálevu,
zelené fazolky ve slaném nálevu,
fazolky na smetaně od pohlreicha,
fazolky zavařování,
zelené fazolky zavařené
Suroviny:
lusky fazolové,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
sladidlo umělé
Komentáře (10)
A fazolky musí projít tepelnou úpravou, protože za syrova jsou silně projímavé. Stačí je povařit jen jednou a poměrně krátce 5-6 minut. Zůstanou křehké
Recept je dobrý, taky je tak steriluju
JEDINÉ CO MI NESEDÍ. ŽE SE MAJÍ VAŘIT NEŽ SE ZAVAŘÍ A PŘED TÍM NEŽ SE JÍ TAK PRÝ TAKÉ SE MAJÍ VAŘIT ABY SE PRÝ JEDY VYVAŘILY. ALE MĚ SE TO NEZDÁ. PROTOŽE PAK SE JÍ JEN HMOTA A VŠECHNO CO VE FAZOLKACH JE SE VYLEJE DO KANÁLU.
CO VÍM TAK I BRAMBORY SIROVÉ JSOU JEDOVATÉ PODLE MĚ ZAVAŘENÍM A PAK UVAŘENÍM V JÍDLE SE JED ZTRATÍ A NEMUSÍ SE FAZOLKY CEDIT. NEVÍTE NĚKDO JAK TO JE? DĚKUJI MARTINA