Azu po tatarsku - originál
"Azu" je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Připravíme jej z hovězího zadního masa, které nakrájíme na nudličky a společně s cibulí, rajským protlakem a kořením, restujeme. Podáváme se špagetami, hranolky, nebo chlebem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 935 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,83 g |
Tuky | 38,63 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 45,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vhodná příloha: špagety, hranolky nebo chléb
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2012 00:22
Evi, ty těm jídlům dáváš duši. Hned to vypadá "srozumitelněji" Bod patří tentokrát tobě. Já bych jinak neměla představu, jak to vypadá
6. 2. 2012 06:20
Azu znám a dost často vařím. Máme ho rádi. Recept jsem kdysi získala od jedné průvodkyně z Moskvy.
6. 2. 2012 02:01
Azu bylo moc dobré přidala jsem foto a3
2. 2. 2012 17:14
Ano a ještě jednou ano. Není tam vegeta a kečup. Ne že bych to nenáviděl, ale v poslední době to lidé přímo cpou všude. Kečup je sladký, a vegeta? Náhražka když kuchaři se zdá že tomu něco chybí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: azu po tatarsku hovezi azu po tatarsku azu azu po tatarsku recept hovězí azu kuřecí azu recept azu po tatarsku azu recept recept na azu azu po česku kuřecí azu po tatarsku azzu po tatarsku recepty azu po tatarsku azu z hoveziho masa recept na azu po tatarsku co je azu po tatarsku azu po tatarsku z hovězího masa azu z kuřecího masa co je azu azzu
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak rajčatový, okurka čerstvá, tuk, vývar masový, mouka hladká, bobkový list, pepř, sůl
Azu po tatarsku - originál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g659
19 názorů