Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 089 kJ / 2 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,48 g |
| Tuky | 117,04 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 4,94 g |
| Sůl | 12,78 g |
| Sacharidy | 280,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli si nakrájíme na kostičky a na trošce oleje osmahneme dozlatova.
Krok 2: Šunku si nakrájíme na malé kostičky, sýr nastrouháme najemno.
Krok 3: Všechny suroviny dáme do mísy, promícháme, aby se vše spojilo a doděláme těsto na pracovní desce.
Krok 4: Z těsta děláme kuličky o váze cca 40g a dáme na plech vyložený papírem. Troubu zapneme na 190st a pečeme zhruba 30 minut.
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové cibšunsy žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDp7
Moje poznámka
Tvarohové cibšunsy žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDp7
Nejnovější recepty
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 17 minutami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 3 hodinami
Salát Beluga
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldovo-celozrnný knedlík
Sassa před 4 minutami
Řecké kuře
Trol60 před 8 minutami
Rychloutopenci z gothaje
kamilsenk před 20 minutami
Dalmatské čufty
Jessie před 34 minutami
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 51 minutami
Jablkový moučník
Kerstein před 1 hodinou
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Ongbac3 před 1 hodinou
Tématické fráze:
žemlička s tvarohem,
recept na houstičky z tvarohu sýru a ze šunky,
pagáčky,
slané tvarohové kuličky
Suroviny:
tvaroh,
mouka hladká,
sýr gouda,
šunka,
cibule,
mléko,
olej,
cukr,
sůl,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jsou výborné i druhý den. Budu dělat při různých oslavách, je to zajímavá "jednohubka".
ale jinak jistě mňamka
teda to jen vyslovit..to je na frrakturu chlemstáka