Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
Tuky | 136,97 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 332,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Moje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 12 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 12 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 12 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 8 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 10 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 11 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 11 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 11 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 13 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 13 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 13 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 14 hodinami
Tématické fráze:
tarte tatin,
obrácený koláč tarte tatin,
obrácený koláč,
obrácený pomerančový koláč,
testo na tarte tatin,
obrácený cheesecake,
tartetatin,
těsto na obrácený koláč,
otoceni jablkovy kolac,
tarte tatin obrácený koláč,
obrácený koláč s jablky z listkoveho testa,
obrácený koláč z lístkového těsta,
tarte tatin recept,
tarte tatin recept videorecept,
tartin tatin,
tatin tarte,
obrácený koláč švestkový tarte tatin,
obrácený švestkový koláč tarte tatin,
pomerancove tarte,
obraceny pomerancovy kolac s karamelem
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
jablko,
máslo,
cukr
Komentáře (6)
Jj, u nás dáváme také víc jablek (viz foto)
Recept je tu dva roky a zatím nikoho neoslovil?
A přitom je to ze 6 rcp co jsou na TOP na Tarte Tatin ten nejepšejší!
Já si vystačím s jednou nádobou. Napřed v ní udělám karamel, pak do ní vyskládám jablka, zadekluju Pâte brisée a upeču.