Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená kachna v zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2008 16:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Marta

24. 1. 2009 17:13

Jani, ano, hlávkové.
Drobenko, jen jsem provedla to, co bylo napsané v kuchařce :-), samozřejmě se to tak udělat nemusí, zelí jsem spíš natlačila vedle kachny ;-)

Drobenka

24. 1. 2009 13:59

Nechápu, proč udušené a ochucené zelí dávat na upečenou, pěkně dozlatova křupavou kachnu.:-O Zelí křupavou kůrčičku rozmokvá a chuť kačeny se do zelí i tak nedostane. Kdyby to bylo opačně = zelí a kačena, tak bych to chápala.

JanaDorazinova

24. 1. 2009 13:39

Marti, jestli to chápu dobře, tak myslíš hlávkové zelí, že?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachna na zelí zelí ke kachně varena kachna kachna se zelim recept kachna v zelí kačena na zelí dušené zelí kachna zelí zelí recept dusená kačena kacena se zelim zelí ke kachně recept křupavá kachna kachna recepty zelí dušené zelí a kachna kachna a zelí dusene zeli recept pečená kachna na zelí kachna vařená

Suroviny: kachna, zelí hlávkové, cibule, paprika čerstvá zelená, mouka hladká, sádlo, kmín celý, cukr, bobkový list, ocet

TopRecepty.cz

Dušená kachna v zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY71