Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc na mrkvi

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

15. 5. 2012 13:00

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 174 kJ / 1 237 kcal
Bílkoviny97,20 g
Tuky92,50 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,66 g
Sacharidy3,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohoto zajíce jsem dělala před lety. Měla jsem recept od kamarádky a snad jsem jej ještě nezapoměla. Vzpomínám si, že bych vůbec nepoznala, že je to divočina a moc nám chutnalo. Maso v kyselém mléku stratí pachuť divočiny. Bylo to skvělé i dnes..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2012 10:04

Dana61::-D:-D no, ani já ho nemám tak často. Tohle jsem dělala po mnoha letech;-)

Dana61

17. 5. 2012 09:43

velmi lákavé:yes::-D udělám, ale nejdřív musím jako většina z nás ulovit toho zajíce:-p

suslajda suslajda

16. 5. 2012 11:40

;-):yes::yes:+12

nofrona

15. 5. 2012 20:36

:-p:yes::yes: parádička Jani:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2012 19:48

Díky, holky;-)

jarka skrobakova

15. 5. 2012 19:23

recept se mi moc líbí:-p:-p:yes::yes::-)):-p

Bahula Bahula

15. 5. 2012 18:00

Hmm, zajíce jsem už dlouho nedělala :yes:+

rebeka rebeka

15. 5. 2012 16:53

paráda:-p:-p:yes::yes: koření chilli-šípek je vynikající;-):-p:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 5. 2012 16:29

Pěkný receptík;-)zajíce jsem měla klasicky na smetaně,ale toto musí být dobrota:-p;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2012 16:00

candy: Jsme na tom úplně stejně. Já taky tak 10 let zpět a právě jsem dělala tady ten recept. Myslela jsem si, že to bude sladké, ale není. Ta omáčka nemá chybu;-)

candy candy

15. 5. 2012 15:24

Já měla naposledy zajíce snad před 10ti roky.:-( Ale musím to napravit, podle tohoto úžasného receptu.:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 5. 2012 14:15

Jana Remkova: aha, tak díky Jani:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2012 14:03

varilamyskakasicku: Zajíce DNES!!! Zítra se mění akce. Čili šípek by měl být běžně každý den;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2012 14:01

1974andrea: už to tady píšu;-), v Albertu. Díky;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 5. 2012 14:01

Jana Remkova: tak díky, včera ho tam neměli,ale kouknu se tam zítra, mají tam toho zajíce:-O:-)) nebo myslíš ten čili-šípek?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty divocina zajic recept na zajíce zajíc recept jak připravit zajíce zajíc recepty na divočinu zajíc maso ze zajíce recept na zajíce na divočinu zajíc recepty jak dlouho pečeme zajíce jak nejlépe pripravit zajice připrava zajice na pečeni recepty na zajíce ulovený zajíc příprava jak pripravit divocinu jak upect nejlepe zajice dietní zajíc divočina-zajíc zajíc a mrkev vařený zajíc

Suroviny: maso zaječí, mrkev, máslo, koření nové koření, jalovec, bobkový list, cibule, koření divočina, koření čili-šípek, sůl, slanina, mléko

TopRecepty.cz

Zajíc na mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4V8n