Dušené kuřecí špalíky s těstovinami
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ASI BUDOU DOTAZY NA SEMOLINOVÉ TĚSTOVINY - proto viz. Wikipedie - Semolina neboli semolinová mouka je pšeničná krupice umletá z tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice (Triticum durum). Používá se zejména na výrobu kvalitních těstovin nebo pro přípravu semolinových (pšeničných) kuskusů, bulgurů a chalv. Vyšší kvalitu (těstoviny se nerozvářejí, mají vyšší nutriční hodnotu a nižší glykemický index) zajišťuje větší množství lepku; semolinové produkty jsou tedy (stejně jako produkty ze špaldy) nevhodné pro bezlepkovou dietu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2012 14:45
28. 5. 2012 22:42
28. 5. 2012 22:00
28. 5. 2012 21:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 5 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 14 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 15 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 20 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 20 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 22 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí špalíčky s těstovinami dušené kuřecí maso s těstovinami dušené maso s těstovinami semolinové těstoviny wikipedie kuřecí špalíčky dušené dusene kureci spalicky dušené kuře s těstovinou dušené těstoviny hlávkového zelí s těstovinami kuřecí špalíčky na zelí dušena zelenina s těstovinami dušené kuřecí s těstovinou kuřecí špalíčky s těstovinou semolinové těstoviny recepty dušené zelí s těstovinami recept kureci spalicky s testovinami dušené hlávkové zelí s těstovinami kuřecí spaliky dušená špalda kuřecí durum
Suroviny: stehno kuřecí, olej olivový, vývar zeleninový, sůl, pepř, těstoviny semolinové, mrkev, ředkev, zelí bílé hlávkové, česnek mědvědí, cibulka jarní
Dušené kuřecí špalíky s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzPD
4 názory