Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
Tuky | 208,79 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 23,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku na rozehřátém tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme všechno koření, bůček vcelku a zprudka po všech stranách maso opečeme. Poté otočíme kůží dolů a podlijeme horkou vodou.
Krok 2: Budeme-li dávat masox, tak ho rozdrobíme, pokud ho nechceme použít, nahradíme necelou polovinou kávové lžičky soli.
Krok 3: Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na slabém plameni dusíme 30 minut. Po ochlazení a snížení tlaku hrnec otevřeme, maso vyjmeme.
Krok 4: Nakrájíme na porce a šťávu dle potřeby dochutíme. Jako příloha se nejlépe hodí bramborový knedlík a zelí.
Zveřejněno 8. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
Moje poznámka
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 23 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
bůček v papiňáku,
bůčková pomazánka z papiňáku,
bůčková pomazánka v papiňáku,
vepřový bůček v papiňáku recept,
bucek z papinaku,
buckova pomazanka v tlakaci,
vepřový bůček v papináku,
pomazanka z bucku v tlakaci,
vareny bucek v papinaku,
pečený bůček v papiňáku,
papinák recepty,
jak spustit syrove veprove sadlo,
pikantní bůček zastudena,
búčková pomazánka papiňák,
bůčková pomazánka,
buckova v tlakaci,
veprovy bucek v tlakovem hrnci,
jak dlouho bucek v papiňáku,
buckova pastika v tlakaci,
jak dlouho vařit bůček v tlakovém hrnci
Suroviny:
bůček vepřový,
tuk,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
kmín celý,
masox,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Díky všem
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupavá
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkou
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedala
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíky