Bůčkový nářez

lenka-m Kuchařka:

Vepřové maso 7 názorů

54

Suroviny

1 kg bůčku bez kosti (dlouhý pruh)
12 stroužků česneku
5 kuliček pepře
5 ks bobkového listu
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vše dáme do vody a uvaříme. Po uvaření ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké.

  2. Ještě horký obalíme v této směsi: 12 stroužků česneku (prolisovaných), 1 lžička pepře, 1 lžička kari, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička grilovacího koření, 2 lžičky worcesteru, 2 lžičky oleje, trochu pálivé papriky.

  3. Po obalíme zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu, necháme zchladit a uložíme do lednice na 7 dní. Krájíme na plátky a podáváme k pivu s chlebem, okurkou a hořčicí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůčkový nářez

  • marek2807 marek2807

    Vynikajicí,jen tak dál:-p:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    To se obalí v tom prolisovaném česneku s kořením ? Nebude ho moc? Ráda bych ho vyzkoušela. Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    manžel miluje slaninu, v krámu se mi nelíbí dnes prodávaná lisovaná ang. slanina (tu kupuji jen na vaření) a tak mu na mlsání dělám již asi 20 let tento receptík ;-) Jen to kari vynechávám, nedělá mu na žaludek dobře ;-)

    Odpovědět

  • palino64 palino64

    tohle je opravdu vynikající,kdysi jsem to zkoušel,ale obaloval jsem to jen v grilovacím koření. ted to vyzkouším takhle.:-p

    Odpovědět

  • jirka canada jirka canada(neregistrovaná)

    mnam, dobry!!!

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    zeleny buk...velka vdaka...tento recept mi nejako usiel, davam do oblubenych. niekde som pocula vyraz na takyto bocik....paustik....netusim kde som to pocula, co to znamena...ale v kazdom pripade to vyskusam

    Odpovědět

  • zelenybuk zelenybuk(neregistrovaný)

    Vyzkoušel jsem - je to velice dobré. jenom to čekání celých 7 dní lze zkrátit.:-D

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo