Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Letní plněné cukety
Přidáno před 3 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 7 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 8 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 9 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno 9. 8. 2025 13:02:05
Omeleta se švestkami
Přidáno 9. 8. 2025 07:20:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ředkvičková smaženice - jako z hub
brtna před 6 minutami
Buchta z cukety
Ricmond před 22 minutami
Grilovaná „Tištínská“ paprika
Fijajda před 1 hodinou
Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem
eskalina před 2 hodinami
Bábovečka na hrnečky z cuketečky
PavlaSl. před 2 hodinami
Zavařené, velmi chutné cukety
Miluska56 před 2 hodinami
Koprová omáčka s vepřovým masem
jardakupsa před 2 hodinami
Pizza bez droždí
SabinaKoci před 2 hodinami
Pikantní bůček na hořčici
LUDMILA 1 před 3 hodinami
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Narmer73 před 3 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam