Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Cuketová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 14 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 17 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 18 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
zlataaak před 2 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 2 hodinami
Cuketové placičky
kimil před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 12 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 16 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 18 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 18 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam