Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grissini

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2012 13:03

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie7 668 kJ / 1 833 kcal
Bílkoviny59,60 g
Tuky10,35 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy366,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kupované grissini poznáme určite všetci, môžeme si ich v podstate za babku urobiť aj doma. Príprava je jednoduchá a teoreticky vydržia dlho.

Bola som prekvapená, že recept na grissini tu nie je, bola by som dávno pridala.

Toto je základný recept - je možné ho obmieňať - do cesta pridáme na oleji osmaženú drobne nakrájanú cibuľu, alebo cesnak, alebo oregano, bazalku, tymián, strúhaný pecorino syr, posekané olivy, orechy a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

29. 12. 2012 11:42

monikaK: neskúšala som...ale určite to ide bez problémov - prípadne daj mix múk. Ja cesto robím vždy od oka, len teraz som sa snažila odmerať množstvo vody kvôli receptu. Takže pomer múky a vody - aby si dostala dobre tvarovateľné cesto, aby sa ti dobre s ním pracovalo. Maj sa krásne.:-K

monikaK

29. 12. 2012 10:14

Magdalenko:-K,zkoušela jsi je i z celozrnné mouky?Taky by nebyly špatné,viď?Asi by se změnil poměr mouky a vody,ne?

magdalenka magdalenka

29. 12. 2012 09:19

díky...

rebeka rebeka

29. 12. 2012 09:12

no, paráááda, Magdi:-K:yes::yes::yes:;-):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 12. 2012 18:59

:-K:-p:yes:

magdalenka magdalenka

28. 12. 2012 17:34

Danca: treba trochu praxe pri pečení - ani ja ich nemám vždy správne - aby neboli vysušené, ale ani gumové. Majú byť zvonka chrumkavé a vnútri mäkké...(ale zjedia sa aj tie gumové:-D)
Nech sa ti darí!

Danca Danca

28. 12. 2012 17:31

Grissini miluju a tyhle vypadají mňamózně:-p:-p!! Hned zítra je vyzkouším :yes:

magdalenka magdalenka

28. 12. 2012 17:31

spagetka: o talianskych chlebových tyčinkách grissini si toho môžeš vygoogliť veľa...
Určite si si ich už aj kúpila, predávajú sa medzi talianskymi špecialitami.

suslajda suslajda

28. 12. 2012 17:02

:-p:-p:yes::yes:

nofrona

28. 12. 2012 16:48

Tak je prubnu na Silvestra;-):yes::yes:

spagetka spagetka

28. 12. 2012 16:46

Tyčinky můžu jakkoli a k vínku nemaj chybu ;-);-):-p:-p:yes::yes:, jen jsem netušila, že se jim říká Grisini, no vida , jak si tu člověk doplní vzdělání :-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

28. 12. 2012 16:41

Bibinka: to budeš mať 4 plechy...:-D možno príde regiment? Ale chrumkajú sa rýchlo, to je fakt.

Bibinka Bibinka

28. 12. 2012 16:33

magdalenka:Magdi, díky za informace, to je rovnou udělám z dvojité dávky.....;-):-D

magdalenka magdalenka

28. 12. 2012 15:10

Bibinka: Praclíky robím s mliekom a dávam viac oleja. Z ušúľaných hadov formujem klasické praclíkové tvary. Potieram zmesou múky, soli a vody. Dávno som nerobila, môžem pohľadať recept.
Grissini dnes - z pol kila múky som mala asi 18 kusov, dĺžka na celý plech do el. rúry.

Bibinka Bibinka

28. 12. 2012 15:02

magdalenka:Magdi, u nás se tomu říká -Preclíky-jsou bezvadný, když se pije, ale i tak bez ničeho si chroupat a já když začnu, tak bych snědla všechny;-):-p:-D Kolik jsi jich udělala z tohoto množství:-? Možná se do nich pustím a tobě dávám 9.bod:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tyčinky grissini recept grisini grisiny grisiny recept tyčinky grissini grisini recept crissini domaci grissini recept na grisiny grisimi tyčinky grisini recept na grisini grisinni tycinky grisini recept recept na crissini grissini tyčinky jak udělat grissini crisini domácí grissiny grisiny tyčinky

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, olej olivový, cukr, sůl, voda

TopRecepty.cz

Grissini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vLPr