Žampionoví rarášci

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Houby 10 názorů

Suroviny

500 g žampionů
2 vejce
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce bramborového škrobu
3 lžíce hladké mouky
100 - 150 ml světlého piva
2 stroužky česneku
2 lžičky sójové omáčky
1 lžíce worcesteru
sůl
pepř
sladká paprika
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce prošleháme s pivem a hořčicí, přimícháme škrob a mouku, těstíčko osolíme, opepříme, přidáme papriku, utřený česnek, sójovou omáčku a worcester.

  2. Žampióny očistíme, nakrájíme na nudličky a vmícháme do těstíčka. V pánvi rozehřejeme olej.
    Lžící klademe hromádky směsi do pánve a smažíme dozlatova.
    Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 415 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampionoví rarášci

Tématické fráze: rarášci recept zampionove rarasky kuřecí rarášky z bramborového těsta rarášci se sýrem rarasci žampionoví rarášek

Zapomněl/a jsem heslo