Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tapiokovo-parmazánové lívanečky s česnekovým špenátem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2012 23:27

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie12 065 kJ / 2 884 kcal
Bílkoviny83,33 g
Tuky154,33 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 2,60 g
Sůl5,80 g
Sacharidy282,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 11. 2012 15:20

Krásně připraveno:-*:-K+6:-p
Díky za odkaz na mouku,ráda jsem si vše přečetla a je fajn,že se dá nahradit i tím škrobemem.Ten mi doma nikdy nepochybí:-)

Danca Danca

10. 11. 2012 11:56

Elizo, tapiokovou mouku neznám, proto si vůbec nedokážu představit, jak to chutná... Má ta mouka nějakou specifickou chuť, nebo je spíš neutrální? Je na výsledné chuti poznat, že to je děláno z jiné mouky, než pšeničné?

aisha

10. 11. 2012 08:14

Livanecky vypadaji skvele, v kombinaci se spenatem budou velmi chutne..:-p:-p..u nas se prodavaji sladke brambory (koren manioku), z tech se tapiokova mouka vyrabi, ovsem samotnou mouku neznam, ani jsem nevedela, ze ma tak siroke vyuziti..zase jsem o neco chytrejsi..;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 00:47

No, vypadá to dobře, ale poprvé slyším výraz tapioková mouka, jsem děsně nevzdělaná!!:-8

Eliza Eliza

10. 11. 2012 00:23

varilamyskakasicku: Měli jsme k tomu plátek z nízkého roštěnce, jen tak přírodně (nechat odležet, potřít olejem, opepřit - na železné pánvi po každé straně 4 minutky opéct a potom osolit, nechat chvíli odpočinout...a pak už si jen pochutnávat:-p:-p )
Ale recept je především o těch lívanečkách, které jsou moc dobrou přílohou k čemukoli dobrému, ovšem chutnají i samostatně...:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 11. 2012 23:33

Eli, vypadá to podle surovin, i podle fotek, moc pěkně, podávala jsi lívanečky asi s minutkový masem, něco tam dobrého vidím,:-p mám tyto kombinace - špenát, maso, parmazán moc ráda, takže chuť musí být výborná:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z manioku maniok recepty tapioková mouka recepty maniok recept parmazánové sušenky parmazánové lívance špenátové lívanečky tapioko parmazánové sušenky recept co je tapioko tapiokova mouka maniok top recepty parmazanove bochánky tapiokovo -parmazánkové lívance česnekové lívance lívance z manioku tapioková kaše diskuze perličky z manioku recepty tapioková mouka parmezan recepty tapiokova mouka

Suroviny: mouka tapioková, parmazán, vejce, olej olivový, sůl, mléko, olej, špenátové listy, česnek, máslo, smetana, sůl

TopRecepty.cz

Tapiokovo-parmazánové lívanečky s česnekovým špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JWxy