Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7XJ
Moje poznámka
Králík po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7XJ
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 minutami
Chilli cukety
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 50 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 1 hodinou
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 3 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 3 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 4 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 4 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 4 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 5 hodinami
Tématické fráze:
králík po francouzku,
jak připravit králíka,
příprava kralika,
kralik po francousku,
králík recepty,
recept na králíka po francouzku,
recepty z králíka domácího,
králík po francouzky,
králík cibulář,
recepty jak připravit králíka,
kralik priprava,
králík po francouzku recepty,
kralik recept,
králík na cibuli,
recept na kralika,
recepty z králíka,
králík pofrancouzsku,
co vše se dá uvařit z kralika,
králík po francozsku,
recepty z králičího masa po francouzku
Suroviny:
králík,
bůček vepřový,
cibule,
máslo,
bobkový list,
koření hřebíček,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
Díky za další výbornou inspiraci