Kočičák (lepenice trochu jinak)
Kočičák je vskutku zavádějící název tohoto pokrmu. Skrývá se pod ním vařené brambory, které jsou šťouchané s kouskem másla. K nim je pak přidáno dokřupava podušené zelí a vysmažená cibulka. Může se konzumovat samotné nebo podávat jako příloha.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
Tuky | 1,54 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 121,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kočičák chutná nejlépe s pečeným vepřovým a pivem, ale i samotný s mlékem je v naší rodině oblíbenou zimní večeří. Rozpis je pro 4 osoby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2022 10:20
15. 3. 2019 16:40
14. 12. 2017 17:20
5. 11. 2015 15:12
18. 12. 2013 11:29
18. 12. 2013 11:26
21. 4. 2013 23:27
13. 4. 2013 21:18
30. 12. 2012 00:04
29. 12. 2012 23:53
8. 4. 2012 12:31
7. 12. 2010 15:31
6. 5. 2010 10:04
29. 8. 2009 08:45
4. 4. 2009 14:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 41 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lepenice jako vynikající příloha k jitrnici a k jelitu. Jak ji připravit, aby chutnala přímo dokonale
Kofilové slzičky: Jak připravit křehké linecké cukroví s čokoládovo-kávovou náplní
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: lepenice jihočeský kočičák lepenice recept bramborový kočičák recept na lepenici lepenice z brambor kočičák z brambor recepty lepenice bramborova lepenice domácí sekaná s lepenicí jídlo lepenice co je lepenice jihočeská lepenice jak se dělá kočičák lepenice se zelím příloha kočičák recept lepenice jak se vaří kočičák co je to lepenice kočičák-recept
Suroviny: brambory, zelí kysané, cibule, olej, kmín celý, sůl, máslo
Kočičák (lepenice trochu jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6DV
36 názorů