Kočičí jazýčky
Suroviny
Porce: 6 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 542 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,40 g |
Tuky | 84,13 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 174,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kočičí jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAk
Moje poznámka
Kočičí jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAk
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 2 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 2 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 2 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 2 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 4 hodinami
Tématické fráze:
vaření s italem,
sitalemvkuchyni,
sitalemvkuchyni.cz,
sitalemvkuchyni recepty,
sitalem,
vaření s italem recepty,
kočičí jazýčky-cukroví,
ital vkuchyni,
dort s kočičími jazýčky,
vaříme s italem recepty,
kočičí jazíčky,
sitalem v kuchyni,
vaříme s italem kuchařka,
varime sitalem,
kocici jazycek,
recept na kočičí jazíčky,
kucharka varime s italem,
kočičí jazýčky vánoční cukroví,
sitalemvkuchyni-recepty,
vaříme s italem kniha
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
bílek,
cukr vanilkový
Komentáře (6)
Původně jsem ty fotky nechtěla přidávat, ale kdyby to chtěl někdo péct, tak aby nedopadl jako já
Emanuele Ridi peče kočičí jazýčky zde: www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/lingue-di-gatto/