Roštěnky pod peřinou

jambajs Kuchařka: jambajs

Doba přípravy: 1 hod. 6 porcí Hovězí maso 7 názorů

Suroviny

6 plátků roštěnky
2 velké cibule
1 střední celer
1 šlehačka
sůl
pepř
hořčice
hladká mouka
olej
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme ,potřeme hořčicí a obalíme v mouce.

  2. Na oleji zprudka opečeme. Celer nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka.

  3. Pekáč vyložíme plátky masa, posypeme cibulí a strouhaným celerem,zalejeme šlehačkou.

  4. Pečeme v troubě 35 minut na 200°C. Podáváme s hranolky, opékaným bramborem nebo vařeným bramborem. Obloha dle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěnky pod peřinou

Tématické fráze: sváteční roštěnky babicovy dobroty 17.2.2013 recept na roštěnky na ve šlehačce přírodní roštěnky s cibulí roštěnky s opečenou cibulí roštěnky v troubě přírodní roštěnka omáčka s hořčicí recept na roštěnky s kokosem