Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 581 kJ / 1 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,61 g |
| Tuky | 49,91 g |
| Vláknina | 3,56 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 169,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Moje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 8 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 9 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 7 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 7 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 8 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 8 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 9 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 9 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 10 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 11 hodinami
Tématické fráze:
letní moučníky a řezy,
letni rezy,
mojito top recepty,
letní moučníky,
mojito rez,
letní moučník,
letní řezy recept,
letní řez velká,
recept na letní moučník,
letni kremove rezy,
letní moučníky recepty,
moucniky a rezy letni recepty,
top recepty višnové řezy-luxusní,
letni rezy,
jak se dělá mojito,
jak se dělá mojito,
mojito recept rez,
mochito řezy recept,
rezy super,
osvěžující letní řezy
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mouka hladká,
šlehačka,
tvaroh,
smetana zakysaná,
salko,
limetka,
máta
Komentáře (22)
V tom mrazáku to bude na způsob semifreda?