Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Netradiční kynutý cop

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2013 12:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie30 167 kJ / 7 210 kcal
Bílkoviny164,04 g
Tuky252,17 g
Vláknina31,80 g
Cholesterol 692 mg
Sodík 797 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy1 055,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tieto copy sú netradičné preto, že do cesta sa nedávajú žĺtky (ako nás učili mamky a babičky - že vraj cesto je tým lepšie, čím viac žĺtkov). Do cesta idú našľahané bielky a žĺtkami sa potierajú copy na plechu pred pečením. Nevysychajú a sú chutné aj na druhý deň.

Na Slovensku je recept známy s viacerými obmenami a pod viacerými názvami, aj ako "Resanka", čo sa mne osobne nepozdáva. Kedysi sa u nás pod názvom "Resanka" totiž predávali croissanty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

bohdana

17. 8. 2013 09:39

:yes:Moc dobre:yes::yes::-K

magdalenka

1. 8. 2013 20:00

jarka skrobakova: lichotníčka...:-K

jarka skrobakova

1. 8. 2013 19:33

:-O:-O překrásná práce. O dobré chutí vůbec nepochybuju. Foto jako vždy krásné. Krásné to máš Magdalenko všechno.:-!:-K U mně jednička s hvězdičkou :yes::yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Anna Kocikova

31. 7. 2013 19:41

:-K:-K:yes:

magdalenka

31. 7. 2013 19:25

jar11: V tomto prípade ide práve o tú tenkú "čokoládovú" vrstvu...

senky

31. 7. 2013 19:09

O kvalitě a chuti absolutně nepochybuju:yes::yes::-K ale čučím jak puk na ten bílkový sníh .... ale když se může do kynutého těsta zapracovat našlehaná šlehačka a těsto je naprosto luxusní, proč by to nešlo i se sněhem. To se prostě musí vyzkoušet:yes:;-) ale až nebude takové horko:-D:-D

ivulinka

31. 7. 2013 18:59

Jistě výtečný a na talíři oku lahodící recept:yes:

JanaDorazinova

31. 7. 2013 17:14

Tééda, Magdi, to je nádherná práce!!!:yes:

jar11

31. 7. 2013 16:52

..a co dát jako náplň makovou nádivku s rozinkami, mandlemi a troškou povidel na suprovní chuť, vykynulo by stejně jako s pudingem??:-8

magdalenka

31. 7. 2013 16:20

Dík! Odľahlo mi...:-))

Jitkas

31. 7. 2013 16:19

magdalenka: Ty proste umis!!

maris

31. 7. 2013 16:19

magdalenka: jen jsem tušila, teď už to vím jistě;-):-))

magdalenka

31. 7. 2013 16:17

maris: Prečo žasneš? To si nevedela???:-D:-D:-D

maris

31. 7. 2013 16:00

Já jen žasnu, jak jsi šikovná;-):-)):-)):yes:+7

magdalenka

31. 7. 2013 15:45

tejaja: :-)) Verím ti. Pri pagáčoch sa mi stalo, že som jednoducho zabudla vajce či žĺtko dať a na výsledku to absolútne nebolo znať.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý cop cop z kynutého těsta kynuté copy kynutý makový cop čokoládový cop tvarohový závin kynutý od babičky kynutý čokoládový závin recept na kynuty cop makovy cop netradiční kynuté koláče čokoládový cop z kynutého těsta kynutý čokoládový cop kynutý závin s čokoládou kynutý cop s čokoládou makový cop kynutý nutelovy zavin kynutý velikonoční cop kynutý cop s pudingem kynutý cop recept sníh do kynutého těsta

Suroviny: mouka hladká, olej, cukr krystal, droždí, mléko, sůl, bílek, mléko, pudink čokoládový, prášek kakaový, cukr krystal, tuk hera, žloutek, olej

TopRecepty.cz

Netradiční kynutý cop

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XPxA