Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,82 g |
| Tuky | 92,87 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,38 g |
| Sacharidy | 27,01 g |
Postup přípravy
Pancetta a slanina dává játrům skvělou chuť.
Příloha - rajčatový salát.
Zveřejněno 14. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra restovaná s pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx0w
Moje poznámka
Vepřová játra restovaná s pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx0w
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 5 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 25 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra jako minutka restovana,
restovana jatra,
co je pancetta,
veprova jatra,
restovaná játra na slanině,
vepr jatra,
restovaná vepřová játra recepty,
restovaná vepřová játra,
vepř.játra,
kančí játra restovaná,
restovaná kančí játra,
játra restovaná,
minutky vepř.játra,
vepřová játra recepty,
vepřová játra restovaná,
restovaná vepř.játra,
restovaná vepřová játra recept,
vepřová játra recept,
kancí jatra minutka,
recepty z pancety
Suroviny:
játra vepřová,
pancetta,
slanina uzená,
sádlo vepřové,
cibule,
pepř,
moučka škrobová,
sůl
Komentáře (10)