Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 879 kJ / 2 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,48 g |
Tuky | 37,94 g |
Vláknina | 47,99 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 234,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na fíkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Jm
Moje poznámka
Maso na fíkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Jm
Nejnovější recepty
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové hranolky
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno 26. 6. 2025 18:00
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový nákyp
evoule před 4 minutami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 24 minutami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Klar98 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 4 hodinami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 6 hodinami
Tématické fráze:
sušené fíky recepty,
hovězí maso recepty,
sušené fíky recept,
neutralizace žaludečních šťáv,
vepřové na fíkách,
hovězí na fíkách,
fíky s masem,
jak zpracovat susene fiky,
hovězí s fíky,
jak zpracovat fíky sušená,
hovězí maso v albertu,
fíky sušené recepty,
recept - sušené fíky,
recepty maso kardamom,
recept kardamon maso,
fíky sušené recept,
sušené fíky- recepty,
hovezi konzerva albert,
neutralizace koření,
kardamon kořeni
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
víno červené,
koriandr,
skořice,
koření hřebíček,
kardamom,
strouhaný muškátový oříšek,
pepř,
mrkev,
cibule,
array,
rajče loupané,
paprika čerstvá červená,
cukr
Komentáře (15)
a v Kaufu asi taky, ale tam jsem nekoukala
Spagetko s tou žlutou barvou, nepleteš si to náhodou s kurkumou
ilonahen - kardamom je druh koření z oblasti Indie, Číny apod. – je žlutý a je přidáván i do kari koření a směsi masala. Sám o sobě má skvělé účinky na neutralizaci žaludečních šťáv a i na nervy. V jídle jednak nádherně barví (je levnější než šafrán) a třeba v luštěninách zabrání nadýmání. Ale bacha na napodobeniny- zvlášť na různých „trzích“ Jo a v zimě se moc nepoužívá, ale v létě ano, ochlazuje stejně jako např.máta