Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Rafaelo

Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají poměrně nenápadně, nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (156×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 2. 2009 13:22

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kriss

3. 8. 2013 13:42

Snadno, rychle a chutná božsky :-O....díky za tip... :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

verunka

16. 7. 2013 15:14

dělám ji,a nemůžu si vynachválit..vynikající!! :yes:

Aniston

23. 4. 2013 21:28

Dostala jsem na ní dneska odpoledne chuť, tak jsem se do ní pustila poprvé a byla zachvilku hotová :-) je moc dobrá, jen jsem tam nelila nakonec celou šlehačku. Jinak bodík :-K :yes:

HladikovaPeta

23. 3. 2013 17:10

Dnes jsem pekla poprvé a VÝÝÝBORNÁ!! Jednoduchá, rychlá, na chuť opravdu vynikající.... dávám bodík a přihodím i fotku :-K

SilvieP SilvieP

16. 3. 2013 11:46

Pekla jsem zatím jen třikrát a tohle je moje nejpovedenější:) Strašně moc dobrá buchta, všichni mi ji chválí:)

Hanline Hanline

8. 3. 2013 13:34

Mam dotazek,

koukla jsem na vic receptu ohledne buchty "rafaelo" a vsude pisou, ze se tam pridava jeste pul hrnku oleje. Ja ho tam podle tohoto receptu nedala.. co je lepsi? diky za info. :]

Ivana63 Ivana63

17. 11. 2012 01:18

Peču ji docela často, je velmi oblíbená, jen jsem ji trochu vylepšila. Místo mléka dávám kelímek smetany 30% a místo hladké mouky dávám polohrubou, je jak peřinka;-):yes:

Chelena

15. 11. 2012 21:42

Ježiš tohle mi nedělejte.. sliny mi tečou jak bernardýnovi:-):-):yes:

Simča

15. 11. 2012 21:22

Byla vyborna :-) budu ji delat casto :yes:

Verča

25. 3. 2012 11:17

Ahoj, ta šlehačka se vyšlehá nebo nalije v tekutém stavu? Někde jsem četla, že se vyšlehá. Dneska jí peču poprvé, tak snad to bude ok, ale začala mi taky klesat, dělám vše dle receptu :-(

Andilecek.1

13. 2. 2012 18:25

Výborné, výborné, výborné :yes:

Klara

24. 11. 2011 16:05

jsem kuchařka amaterka.. ale todle se povedlo.. a budu to pect snad porad :) vyyyybornéééé :-))

Navrmi Navrmi

19. 11. 2011 11:12

Zkusila sem ji upéct a je výborná :-) přikládám fotku s fotopostupem :-K

zizala zizala (moderátorka)

11. 11. 2011 16:48

Lenka: Nevím, jestli už není pozdě, ale ano, šlehačka se lije na horké těsto :-)

Lenka

11. 11. 2011 16:43

Právě jsem vyzkoušela váš recept a teď akorát nevím, jestli mám nalít šlehačku na teplou buchtu. Možná je to hloupý dotaz, ale nemám s tím zatím zkušenosti. Uvítám jakoukoli radu. Předem mockrát děkuju. :)

1 2 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy rafaelo na plech rafaelo na plech kokosová buchta rafaelo buchta řezy rafaelo ty nejlepší rafaelo řezy buchta z hladké mouky pečené rafaelo raffaelo buchta buchta raffaelo kokosové řezy na plech rafaelo řezy rafaelo rafaello buchta buchta s kokosem recept na buchtu buchta s kokosovým mlékem kokosova buchta zalita slehackou buchta rafaello moučník rafaelo rafaelo řezy hladká mouka

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, kokos, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Rafaelo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDNk