Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,88 g |
Tuky | 162,03 g |
Vláknina | 51,92 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Slyšela jsem nedávno v radiu na F1 radu našich babiček. Když se nám zdá cibulka na guláš již pěkně hnědá, na 10 minut hořák vypneme. ( Cibulka prý ještě pomalu dojde a pěkně zhnědne). Po této době opět zapneme a pokračujeme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2020 17:58
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
26. 7. 2020 13:06
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
26. 7. 2020 12:02
26. 7. 2020 10:06
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
9. 12. 2016 07:15
9. 12. 2016 01:15
8. 12. 2016 18:39
8. 12. 2016 18:29
8. 12. 2016 18:14
8. 12. 2016 18:14
8. 12. 2016 17:58
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka Vyzkouším!
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel Na použité množství cibule bych to ještě zastříkl octem
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK ale "zatáhnuté (nakostkované) maso je kuchařské ptydepe
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
8. 12. 2016 17:50
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
27. 4. 2014 14:52
27. 4. 2014 12:29
26. 4. 2014 18:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 9 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 5 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 5 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 5 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 6 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 7 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 8 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty a triky na nejlepší halloweenské cukrovinky rozhodně pobaví děti. I dospělí si s nimi až strašidelně rádi zamlsají
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš z krku guláš z hovězího krku hovezi krk gulas hovezí guláš recept hovězí krk recepty hovězí guláš hovězí gulas na pivu hovězí krk recept hovězí krk recepty guláš hovězí krk na guláš hovezi gulas na pive hovězí krk hovezi krk na pive guláš s hovězího krku gulaš z krku recept na hovězí guláš hovězí guláš recepty hovezi gulaš s krku gulase z hoveziho krku recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny: krk hovězí, cibule, olej, pivo světlé, majoránka, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, chléb
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
19 názorů