Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem
Jahodová zmrzlina je neodmyslitelným symbolem léta. Osvěžující, voňavá a plná sladkých jahod. Ať už si jí vychutnáte v kornoutku, poháru se šlehačkou nebo čokoládou, vždy přináší radost a chladivé potěšení v horkých letních dnech.
Suroviny pro 1 dávka
asi 700 ml zmrzliny
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 759 kJ / 420 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,80 g | 
| Tuky | 17,20 g | 
| Vláknina | 8,00 g | 
| Cholesterol | 32 mg | 
| Sodík | 364 mg | 
| Sůl | 0,80 g | 
| Sacharidy | 41,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Jahody očistíme a společně s ostatními surovinami vše rozmixujeme.
	Krok 2: Rozmixovanou hmotu naplníme do vhodných tvořítek, nebo do plastové krabičky od zmrzliny a dáme na 8 hodin do mrazáku.
	Krok 3: Pokud zmrzlinu zmrazujeme v krabičce, můžeme ji během mrazení každou druhou hodinu promíchat, uhladit a dát znova do mrazáku.
Zveřejněno 4. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDmw
Moje poznámka
					
				
Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDmw
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							samosběr jahod kupařovice, 
						
						
							samosběr jahod 2015, 
						
						
							samosběr jahody kupařovice, 
						
						
							samosběr jahod 2015 dolní kounice, 
						
						
							samosběr jahod 2015 dolní kounice, 
						
						
							jahody samosběr kupařovice, 
						
						
							samosběr kupařovice, 
						
						
							jahody kupařovice, 
						
						
							jahodova zmrzlina recept, 
						
						
							mrazení jahod, 
						
						
							jahodova zmrzlina se zakysanou smetanou, 
						
						
							samosběr jahod 2015 kuparovice, 
						
						
							samozber jahod, 
						
						
							recept jahodova zmrzlina, 
						
						
							pexeso online, 
						
						
							jahody mražení, 
						
						
							jahody se zakysanou smetanou zmrzlina, 
						
						
							zmrzlina z pomazankoveho masla, 
						
						
							400 g jahod 1 jesenka, 
						
						
							jahodova zmrzlina
						
					
						Suroviny:
						
							jahody čerstvé, 
						
						
							pomazánkové máslo bez příchuti, 
						
						
							smetana, 
						
						
							cukr vanilkový
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (16)
než se vrátí z dovolené,dokoupím ) jsem zvědavá jaká bude
Dám vědět
ivulinka:Ivanko,zmrzka zlatoušovi moc chutnala,jen z počátku bručel,když nenašel smetanu
suslajda:Haničko,původní záměr byla zmrzka podle Míly"radiátora",ale když jsem zjistila,co všechno nemám
K receptu nejsou žádné komentáře.