Mrkev s celerem na medu

Jitule-cibule Kuchařka: Jitule-cibule

Přílohy 4 názory

Suroviny

cibule
mrkev
celer
med
sůl
Podravka
bílý pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev krájím na kolečka a celer na malé hranolky, ale každý, jak je zvyklý.

  2. Podusím na cibulce (dosklovata) a podliji, osolím, přidám Podravku a kdo chce, může opepřit.

  3. Přidám med a nechám spojit chutě.

  4. Zahušťuji jen solamylem. Každý si může upravit podle sebe (poměr je na vás).

  5. U nás podáváme s bramborovou kaší a nejlépe s karbanátkem, my moc maso nemusíme, takže si dáváme sójový karboš.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mrkev s celerem na medu

Tématické fráze: mrkev na medu dušená mrkev s celerem celer na medu dušená mrkev s s celerem celer mrkev recept reepty mrkev na medu celer a mrkev na med