Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 47,28 g |
Vláknina | 40,14 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Moje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 16 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 22 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 10 minutami
Brusinky z rybízu
sidonie před 45 minutami
Chutné vafle
Eliška před 50 minutami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 11 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 11 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 11 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 13 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 14 hodinami
Tématické fráze:
brašovské mäso,
brasói,
brašovské brambory,
brašovské krůtí maso,
recepty brassoi pecenye,
brašovské recept,
brassoi z krůtího masa,
brasoi recepty,
maďarské recepty - brašovská pečeně,
bravcove maso na sposob brasso,
bravcove brasso,
brassói recept česky,
brassói po slovensky,
brasoi recept,
bravcove na sposob brassoi,
pikantni kruti maso na madarsky způsob,
dršťky na maďarský způsob,
brasovske koření,
madarske recepty,
vepřové brasso
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo,
brambory,
cibule,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
hrášek mražený,
vývar
Komentáře (9)
To dejte péct zároveň a vyjde to nastejno ačkoliv potom to bude takový brambor. guláš no.
Pokud se má zachovat myšlenka křupavosti tak nemíchat to je jasný snad
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.