Suroviny
Porce: xxx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 157 kJ / 1 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,96 g |
Tuky | 57,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlwW
Moje poznámka
Nadívaná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlwW
Nejnovější recepty
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 3 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 3 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 4 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Míchaná vajíčka s česnekovými výhonky na jednohubky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerový salát
Gabi1 před 12 minutami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 43 minutami
Švédský rybí salát
prokesova před 2 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 3 hodinami
Vuřt guláš
LendaRys před 3 hodinami
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 4 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 5 hodinami
Kančí po cikánsku
capek před 5 hodinami
Rajská omáčka v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Raddkaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná krkovicena,
nadívaná krkovice,
nadivanakrkovice,
plněná vepřová pečeně,
nadivana veprova pecene,
nadívaná panenka top recepty,
vepřová pečeně nadívaná,
vepřová pečeně plněná,
pečeně nadívaná slaninou,
pecene maso vcelku s cibuli a anglickou slaninou,
nadívané vepřové karé,
vepřové karé rec,
veprova pecene kapsa,
nadívané karé,
recept na nadívané karé,
plněná pečeně,
plnene pecene maso,
vepřová pečeně kečup,
pěčeně plněná cibulí a slaninou,
nadívaná kapr
Suroviny:
pečeně vepřová,
sýr plátkový,
slanina anglická,
cibule,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření gyros,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Možná v postupu mělo stát, z které strany se to filé nařezává... Já bych dělal zářezy směrem od páteře a nedořezával vazivovou krycí vrstvu masa.