Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,37 g |
Tuky | 21,86 g |
Vláknina | 45,11 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 105,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.
Krok 2: V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.
Krok 3: Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.
Krok 4: Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Moje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Nejnovější recepty
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 2 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno 27. 6. 2025 14:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 1 hodinou
Karbanátky
Bomber před 1 hodinou
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 3 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 4 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 4 hodinami
Španělské ptáčky
trdlo před 4 hodinami
Žampiónová polévka
Dagemar před 5 hodinami
Tématické fráze:
florentske spagety,
mrkev, celer, petržel v receptech,
nejlepsi pizza ve florencii,
mrkev pohuho
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
rajče sušené,
víno červené,
petrželka zelená,
česnek,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
těstoviny špagety semolinové
Komentáře (16)
To preto, lebo sa Vás spýtajú, či syr chcete alebo nie. Ak áno, tak ho prinesú v miske a každý si nasype, kolko mu chutí.
Nazev receptu je Vase vec, ale je dosti zavadejici.
Samozrejme, necháme to tak.
Kazdý máme svoju pravdu.
Pravda ale existuje len jedna...
Ako myslíte, ja s tým ale nesúhlasím.
Tento recept je tradicná omácka ale bez pancetty (údená slanina...) z Bologne -
Spaghetti bolognese.