Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fantastické řízky

Hodnocení receptu je 5,0 (46×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gabi.gabi

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba odležení

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba odležení )

Výborně ochucené řízky si dá rád každý milovník smažených nebo grilovaných dobrot. Doplňte tyto řízky vhodnou přílohou a zeleninovým salátem a váš oběd bude naprosto dokonalý. Ať již z pánve nebo z grilu, jistě budou luxusní.

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 265 kJ /
1 736 kcal
Bílkoviny274,82 g
Tuky44,87 g
Vláknina16,54 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,04 g
Sacharidy51,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řízky nakrájíme a naklepeme. Krok 2: Do mixéru dáme veškeré suroviny a promixujeme. Krok 3: Ve vzniklé směsi řízky namáčíme, můžeme nechat i odležet. Ppečeme na rozpáleném oleji na pánvi po obou stranách.

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 11. 3. 2009

Poznámka autora gabi.gabi

Nebojte se použít všechny suroviny.Jídlo není příliš přesolené ani kořeněné.

Maso je výborné i na gril.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fantastické řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADy7

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fantastické řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADy7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Handika - fotku mažu, neodpovídá receptu, nejde o řízek obalovaný

Výborné řízky ;-). Dělala jsem vepřové i drůbeží a v marinádě nechala dva dny :-O. Musím říct, že ty drůbeží byly mnohem lepší - přímo úžasné :-p :yes: +24.bod :yes:

je to vyborný:-p

Pridávam fotku včerajšieho obeda a bod:-KNaložené mäso ešte nikdy nesklamalo,dá sa robiť na tisícky spôsobov a táto marináda je tiež výborná:-pAkurát som použila bravčové rezne namiesto kuracích.

Dnes jsem je udělal z plecka .Naložil jsem maso přes noc a byli vynikající,tak měkké no prostě paráda.Dal bych aspon 10 bodů.:-p:-p:yes::yes::yes::yes:+1

:yes::yes:

Dělala jsem je dnešska k obědu, moc chutnaly. Jenom jsem magi nahradila sojovkou a "pokusně" jsem dva obalila ještě ve strouhance a taky je to dobré teplé i po studenu. Letí ti bodík :-)):yes:+1

Jedním slovem paráda jak sv.ně! Já do té marinády ještě přilil kapku piva (Plzeň 12°) a bylo to fakt super křupavé a jako oheň !!!:yes::-D

Davam bodik :yes: + fotografii (omlouvam se za sve amaterstvi). Bylo to vynikajici :)

Řízky jsem udělal a byly výborné,nechal jsem je naložené přes noc.Ale jak říká Maruška chce to sůůůůůůůůl,( přiměřeně ).

vietnamka 19. 5. 2009 19:21
Dnes vecer som ich urobila. Priznam sa, ze ma neohurili :(. Asi preto, lebo som nemala majoranku.. mozno je to klucova ingrediencia. Je to dost pikantne, a malo slane. Uvazujem, ze by to mozno chcelo nejake maso s vyraznejsou chutou.

ludekryba 19. 4. 2009 10:06
Chtělo to přisolit,jinak:-p:yes:

No teda gabi, opravdu to je fantastické. Chtěla jsem je mít naložené aspoň hodinku, ale manžel přijel dřív, takžře tam byli ani né 15 minut. Jsou krásně křehoučké. Takže bodík a foto.:yes::-p:-*

Děkuji moc:-)

Gabi,klikni si u receptu na administrátorské rozhraní a můžeš si opravit ta vejce:-))

Načíst další komentáře (4)

Tématické fráze:
řízky z plecka, rizek z plecka, řízky, výborné měkké vepřové řízky, fantastický řízek, vepřové řízky z plecka, křupavé vepřové řízky, naložené maso na řizky, plecko řízky, aby byly řízky měkké, plecko řízek, křupavé měkké řízky, naložené plecko, řizky s plecka, řízky z vepřové plece, naložené řízky, řízky z vepřového plecka, plecko na řízky, řizek s plecka, fantastické řízečky

Suroviny:
prsa kuřecí, vejce, maggi, koření kari, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, solamyl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek, olej

Přidat fotografie receptu