Testoviny s muslemi (scallops)

hazel Kuchařka: hazel

Doba přípravy: 15-20 minut 4 porce Mořské plody 4 názory

Suroviny

400 g mušle (Scallops)
1/4 hrnečku olivového oleje (1 hrneček je 250 ml)
1 polévková lžíce olivového oleje
4 polévkové lžíce másla
1 polévková lžíce rozmačkaného česneku
sůl
čerstvě umletý pepř na dochucení
1/4 hrnečku strouhanky
1/2 hrnečku nakrájené na jemno petrželky
450 g těstoviny Linguine
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do mensi panve dame 1/4 hrnecku olivoveho oleje, 4 lzice masla a cesnek. Pri nizsi teplote zpenime cesnek az dostane malicko hnedou barvu. Obcas zamichame.

  2. Zvysime teplotu na stredne vysokou,pridame scallops (musle), pepr a sul a smazime az scallops (musle) dostanou nepruhlednou barvu,je to tak 2 minuty.

  3. Potom pridame 1/4 hrnecku strouhanky a polovinu z mnozstvi pripravene petrzelky. Vypneme teplotu.

  4. Ve velkem hrnci uvarime spagetti podle navodu a scedime.Do spagett zamichame pripravene scallops (musle) a lzici olivoveho oleje. Prendame do servisove misy a posypeme zbytkem rozsekane petrzelky.

Poznámka

Pro milovnici ryb a ruznych morskych plodu je to vynikajici. Recepis mam od pritelkyne z PEI

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Testoviny s muslemi (scallops)

Tématické fráze: scalops scalops recept scallopes skalops scalope skalops s těstovinami recepty na rybu scallops skallops skalops recepty dort s muslemi těstoviny smušlemi těstoviny s krevetami a mušlemi mušle a spagetti scelops recept na tiefseecalops priprava scallops priprava skallops recepty na scalops skelops recept recept na scalops

Zapomněl/a jsem heslo