Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,57 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,54 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Moje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 17 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 7 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
masové soté,
recepty z králíčího masa,
králičí maso recept,
králičí maso recepty,
hovězí sote,
recepty z kuřecího masa,
recepty na králičí maso,
soté z králíka,
kuřecí soté,
máslová jiška,
recepty králičí maso,
králičí nugetky,
sote s kuřecím masem,
kureci maso,
kralici maso-recepty,
recepty kuřecí maso,
vývar z králičího a kuřecího masa,
králičí panenka recept,
kureci sote na majorance,
kuřecí kraličí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule červená,
kapie,
vývar kuřecí,
nať petrželová,
máslo francouzské,
sůl,
olej,
pepř mletý
Komentáře (17)
S těmi teplotami je to, pravda, spolehlivé pravidlo našich babiček (ale komu se i při jejich dodržení někdy neudělaly cucky, ať hodí kámen či jedovatou slinu)
Napraveno - zvoleno "francouzské máslo"
Díky za rychlou odpověď, třeba to někomu pomůže.
Aby se nedělaly hrudky, musí být buď studená jíška a teplý pokrm nebo studený pokrm mícháš s teplou jíškou.