Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,57 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,54 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Moje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nutellové brownies
Přidáno před 44 minutami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 14 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 6 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 9 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 9 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 9 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 9 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 10 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 11 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 12 hodinami
Tématické fráze:
masové soté,
recepty z králíčího masa,
králičí maso recept,
králičí maso recepty,
hovězí sote,
recepty z kuřecího masa,
recepty na králičí maso,
soté z králíka,
kuřecí soté,
máslová jiška,
recepty králičí maso,
králičí nugetky,
sote s kuřecím masem,
kureci maso,
kralici maso-recepty,
recepty kuřecí maso,
vývar z králičího a kuřecího masa,
králičí panenka recept,
kureci sote na majorance,
kuřecí kraličí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule červená,
kapie,
vývar kuřecí,
nať petrželová,
máslo francouzské,
sůl,
olej,
pepř mletý
Komentáře (17)
S těmi teplotami je to, pravda, spolehlivé pravidlo našich babiček (ale komu se i při jejich dodržení někdy neudělaly cucky, ať hodí kámen či jedovatou slinu)
Napraveno - zvoleno "francouzské máslo"
Díky za rychlou odpověď, třeba to někomu pomůže.
Aby se nedělaly hrudky, musí být buď studená jíška a teplý pokrm nebo studený pokrm mícháš s teplou jíškou.