Kančí gulášek trochu jinak
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 165 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,99 g |
Tuky | 14,04 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2015 09:24
Děkuju za super recept.Dnes jsem poprvé zkusila kančí maso.U nás v rodině,kdyby se dozvěděli,že vářím kančí maso nejedli by to.Já musím být diplomat.Každý má jiný názor na postup vaření.Hold nemůžete se zavděčit všem.Já vám fandím a nenechte se odradit kritikou.Zdravím
19. 1. 2015 10:51
mischelinka:
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu, tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu, tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
19. 1. 2015 10:07
Kamilka, niekto cítil potrebu rýpať...ber to tak a povznes sa na to.
19. 1. 2015 09:00
Masox pochopitelně dávat nikdo nemusí,stačí osolit.Masox pouze zvýrazní chuť masa.Taky je tu spoustu receptů kde se dává do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chutˇmasa,ale cítím rajskou(vlastní zkušenost)ale rozhodně to neznamená,že budu hanit tyto recepty.Každý máme jiné chutě.Taky nechápu proč tady propíráte knedlík,když tu na něj neuvádím recept a mimochodem,je domácí,dělaný v pekárně,chuťově výborný a že tak nevypadá za to fakt nemůžu.No hold asi nebudu odbornice na vření Nic proti gustu
18. 1. 2015 19:17
tejaja;špagetka - Máte obě pravdu, sama domácí houskový knedlík neumím a opravdu nebylo uvedeno, že je domácí. Už do toho nebudu kecat...
18. 1. 2015 14:18
Eliška Havelková: U nás sa robia knedle len páperové, ľahúčke, z kysnutého cesta. Knedlík nesmie byť hutný, zemiakový nedostať v obchode vôbec ani ho nikto nerobí, nie je to zvykom, žemľový v obchode tiež nekúpite a málokto ho urobí doma, skôr tí, ktorí pršli z iných končín.
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...
18. 1. 2015 14:07
Eliška Havelková: nevidím nic špatného na kupovaném knedlíku. Také si ráda občas koupím kvalitní hotový knedlík. V receptu není psáno, že je to knedlík doma dělaný současně s gulášem, takže je jen na autorce, jakou přílohu použila.
18. 1. 2015 13:43
A knedlík je podle mě kupovaný - má takový ten vatovitý vzhled.
18. 1. 2015 10:42
Kdyby se mi dostalo do ruky kančí maso, URČITĚ bych tam nedávala masox.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 4 minutami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 33 minutami
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 37 minutami
Tofu placičky
Denade uvařila před 39 minutami
Cottage s hlávkovým salátem a ředkvičkami
Denade uvařila před 40 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 1 hodinou
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kančí guláš s černým pivem kanči s rajcaty jaké koření se dává do kančího guláše dává se do kančího guláše hořčice co do kancího guláše na zvýraznění chutí doporučit recept kančí guláš s houbami jakou chuť má kančí maso kanci bujón kdy se dává rajčatový protlak do gulase kdy se dává masox do guláše kančí maso v tlakovém hrnci dava se do gulase hořčice guláš z kancího kančí. guláš recept top recepty kanči guláš recept ma kanci maso vření tlakový hrnec co z kancího masa kančí guláš s rajčaty doba vreni v tlakovem hrnci
Suroviny: maso kančí, cibule, koření na divočinu, koření paprika gulášová, bujón hovězí, olej, mouka hladká
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
9 názorů