Pikantní pomazánka z lilku
Neobvyklá pomazánka pikantní chuti si jistě najde své příznivce. Lilek nebo také baklažán je rostlina příbuzná s bramborem a rajčetem. Je také s oblibou používán jako chutná náhražka masa ve veganské či vegetariánské stravě.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Moje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 17 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 32 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 56 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pasta z lilku,
pikantní pomazánka z lilku,
pomazánka z lilku,
lilek recepty,
lilek pasta,
pomazánka z lilku a cukety,
recepty lilek pomazánka,
lilek v mikrovlnce,
pomazanka z lilku nebo cukety,
pikantní lilek,
pomazanka z lilku avokáda,
pomazánky z lilku,
pikantní pomazánka,
pomazánka z pečeného lilku s křenem,
lilek tofu pomazanka,
lilek pomazanka,
pomazanka z lilku v mikrovlnce,
lilek a avokádo,
recept na pikantní pomazánku z lilku,
pomazánka z lilku recept
Suroviny:
lilek,
sambal oelek,
olej olivový,
sůl,
limetka,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá
Komentáře (13)
K té Tvojí poznámce: taky jsem se naučila lilek ( i papriky ) péct na "crispu" , dokonce tak peču i česnek a je to parádně rychlé