Suroviny
Porce: 16 koláčů / 1 dort
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 713 kJ / 7 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,02 g |
Tuky | 497,09 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 548,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový hřích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPmY
Moje poznámka
Čokoládový hřích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPmY
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 2 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 6 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 6 minutami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 3 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 4 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 4 hodinami
Tématické fráze:
čokoládové cup cake,
čokoládový cup cake,
čokoládový cup cake recept,
recept na čokoládový korpus s vysokoprocentní čokoládou,
cokoládovy cake s malinami,
čokoladový krém na cup cake,
recept na cup cake,
hřích hříchů dort,
krémy na cup cake,
formička na mufiiny,
recept na cup cake čokoládový,
cup cake čokoladový recept,
recept na čokoládový cup cake,
čokoládový krém z mouky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr hnědý,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
kakao,
máslo,
vejce,
smetana kysaná,
mascarpone,
čokoláda,
džem malinový,
maliny
Komentáře (3)