Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 997 kJ / 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,56 g |
Tuky | 10,97 g |
Vláknina | 9,74 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 7,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPjN
Moje poznámka
Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPjN
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 4 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 8 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty,
plněné batáty,
batáty s krůtím masem,
recepty-batáty+maso,
recept na batáty,
plnena batata,
kruti s bataty,
koule z batatu plněné,
bataty plnění,
plněné batáty kuřecím masem,
recepty s batáty a maso recepty,
vitnamský batáty,
nejlepší plněné batáty s kuřecím masem,
krůtí závitek s avokádem,
plněné batáty s kuřecím masem,
kuřecí pro plněné avokadem,
batáty hlivou,
pikantní bataty kuřecím masem a zeleninou,
batáta s kurecim masem a zampiony,
plnene batáty recept
Suroviny:
batáty,
maso krůtí,
hlíva ústřičná,
cibule,
avokádo,
estragon,
olej olivový,
sůl
Komentáře (3)