Tofu s listovým špenátem a rýžovými nudlemi
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tofu se hodí marinované nebo uzené, na hlavní fotce je uzené, ale s marinovaným je to skoro i lepší, uzené má podstatně výraznější chuť.
Místo rýžových nudlí se jako příloha hodí i brambory.
Množství špenátu neuvádím, vždycky dávám odhadem. Pokud mám čerstvý špenát, většinou dám 1/2 - 1 celý sáček. Pokud mám mražené listy, většinou 5-6 mražených kostek. Záleží na každém, kolik špenátu tam chce mít, jde o to, aby se v něm tofu zcela neztratilo.
Je to rychlé, jednoduché a moje oblíbené jídlo. Do půl hodinky hotové a přitom chutné a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 32 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 39 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 44 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 49 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 51 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: tofu s rýžovými nudlemi recepty s marinovanym tofu a špenátom tofu se špenátem kolik je /1 porce tofu tofu s nudlemi špenát s tofu spenat s marinovanym tofu recepty uzené tofu se špenatem špenát kolik je jedna porce tofu kolik je jedna porce tofu s rýžovými s nudlemi tofu se zeleninou s rýžovými nudlemi spenat a tofu marinované tofu recepty s nudlemi listový špenát s tofu těstovinou tofu s listovam spenatem recepty s rýžovými nudlemi špenatove listy tofu tofu s ryzovimi nudlemi gnoci spenat a tofu
Suroviny: pórek, máslo, česnek, sůl, pepř, nudle rýžové
Tofu s listovým špenátem a rýžovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BmKx
0 názorů